Adó 1%

 • Kérjük segítse munkánkat
  adója 1 %-ával.
  Adószámunk: 18509298-2-05

Partnereink

Sikeresen lezajlott az Összevont Labdajátékok Diákolimpia Országos Döntője Miskolcon!

Látványos, izgalmas előcsatározások, magas színvonalú helyosztók jellemezték a június 2-5. között Miskolcon megrendezett IV. korcsoportos Összevont Labdajátékok Országos Diákolimpiai Döntőt. Megyénk képviselői leány kosárlabdában és fiú kézilabdában is bronzmeccset játszhattak, de ezúttal alulmaradtak

Kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában hazánk legjobb 8-8 leány és fiú csapata hat helyszínen - Generali Aréna, Herman Ottó Gimnázium, Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Miskolci Egyetem Körcsarnoka Rendvédelmi Szakközépiskola – vetélkedett egymással.
Megyénket végül hét tanintézet együttese képviselte a nagyszabású rendezvénysorozaton.

A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda leány kosárlabdában a bronzéremért meccselhetett, ahol szoros csatában, 73-69 arányban alulmaradt soproni vetélytársával szemben. Ugyanitt a „beugró” Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola 71-66-ra megnyerte a helyosztót és a 7. helyen végzett. 

Fiú kosárlabdában szintén 7. hely jutott a borsodiaknak, a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola 83-53-ra győzte le a Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskolát.

Fiú kézilabdában is egy 4.  hely jutott megyénk reprezentánsainak, hiszen a Mezőkövesdi Általános Iskola Szent Imre Tagiskolája 27-18 arányban elvesztette a bronzmeccset a nádudvariak ellen. A lányoknál a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola nem bírt az utolsó meccsen a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskolával (14-27), így a 8. helyen zárt.

A leányok röplabda küzdelemsorozatában a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda a 8. helyen végzett, miután 3-0-ra kikaptak a Jászberényi Nagyboldogasszony Általános Iskolától. A fiú röplabdások versengéséből a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola a 7. helyen került ki, hiszen az utolsó felvonásban 3-1 arányban nyertek a Szolnoki Fiumei úti Általános Iskola ellen.

Eredmények

Leányok:

Kosárlabda: 1. Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola, 2. Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda, 3. Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium és Kollégium (Sopron), 4. Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda (Miskolc, testnevelő: Stefánné Hegedűs Zsuzsanna), …7. Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola (testnevelő tanár: Aczél Ákos)
Kézilabda: 1. Balatonboglári Általános Iskola Árpád utcai Telephelye, 2. Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola, 3. Algyői Fehér Ignác Általános Iskola, …8. Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola (testnevelő tanárok: Tóthné Szepesi Éva, Oláh Zsoltné)
Röplabda: 1. Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola, 2. Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola, 3. ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Szombathely), …8. Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda (testnevelő tanár: Kajtor Csaba)

Fiúk:

Kosárlabda: 1. Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum (Pécs), 2. Soproni Széchenyi István Gimnázium, 3. Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola, …7. Szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola (testnevelő tanár: Nagy Lajos)
Kézilabda: 1. Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola (Veszprém), 2. Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont (Alsóőrs), 3. Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Nádudvar), 4. Mezőkövesdi Általános Iskola Szent Imre Tagiskolája (testnevelő tanár: Klepej Roland)
Röplabda: 1. Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola (Sümeg), 2. Kunhegyesi Református Általános Iskola, Óvoda és Családi Bölcsőde Hálózat, 3. Sárisáp és Környéke Körzeti Általános Iskola Dági Tagiskolája (Dág), …7. Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola (testnevelő tanár: Tóthné Szepesi Éva).

A hétvégi Diákolimpia® Országos Döntők legizgalmasabb pillanatairól készült képek megtekinthetők a Diákolimpia® közösségi médiaoldalán, a mérkőzések eredményei pedig a www.doeredmenyek.hu oldalon.

Köszönjük még egyszer támogatóinknak: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Miskolci Decathlon Áruháznak, a Miskolci Lillafüred Ásványvíz forgalmazójának, a XIXO terméket biztosító Hell-nek és a Szerencsejáték Nonprofit Kft-nak a segítséget!


Diáksportért Kitüntetést vehettek át!

2022. május. 26.-án Budapesten tartotta éves közgyűlését a Magyar Diáksport Szövetség, amelynek keretein belül kerültek átadásra a "Diáksportért" országos kitüntetések. 

Az idei évben a hagyományoktól eltérően megyénként 2 fő érdemelhette ki a rangos elismeréseket: 

diáksport területén hosszú évek óta végzett kiemelkedő munkájáért Varsányi Zsolt  a miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola testnevelője, aki a Miskolc Városi Diáksport Szövetség megalakulásától mint labdarúgó szakágvezető lelkiismeretesen szervezi a város diákjainak versenyeit. 2016-tól az MDSZ által szervezett „Grassroots” labdarúgás módszertani és gyakorlati alapjai - alkalmazása az iskolai testnevelésben képzőjeként több kollégának segített a labdarúgás oktatásának elsajátításában. 2020.-tól pedig az MDSZ labdarúgó albizottságának tagja

És a járványidőszakban végzett kiemelkedő munka elismeréseként Gallik Gábor a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola testnevelője, aki a Mezőkövesdi Diáksport Bizottság elnöke. Gyermekközpontúsága és szakmai hozzáértése, valamint elhivatottsága példaértékű, mellyel méltán vívta ki a szülők, a tanítványok és a kollégák tiszteletét és szeretetét. Körzeti és Tankerületi Diáksport megbízottként  számos rá bízott feladatot sikeresen teljesített a pandémia alatti időszakban is, ezzel előre húzva a Mezőkövesd Körzet és a Magyar Diáksport Szövetség szekerét.

Szívből GRATULÁLUNK nektek Zsolti és Gábor, további sikeres folytatást kívánunk! 


Országos Bajnok a Miskolci Herman Ottó Gimnázium fiú kézilabda csapata!!!

A hétvégén rendezték meg a Kézilabda V-VI. korcsoportos „B” kategóriás, azaz versenyengedéllyel nem rendelkező középiskolás lányok és fiúk országos döntőjét Békéscsabán, illetve Gyulán.

A háromnapos versenyen több, mint 1600 nevezőből 350 lány és fiú kézilabdázó vett részt 11 lány és 14 fiúcsapattal. Érdekesség, hogy a döntő résztvevői között öt olyan iskola is szerepelt, akik megnyerve a megyei döntőt, mindkét nemben eljutottak a csúcsrendezvényre: Miskolci Herman Ottó Gimnázium, Debreceni SZC Vegyipari Technikum, Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium, Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium. Jász-Nagykun-Szolnok megyéből pedig 2-2 csapat is képviselteti magát az országos döntőn.

A legnagyobb sikert a hétvége a miskolciaknak hozta, ugyanis a Herman Ottó Gimnázium fiúcsapata arany, lánycsapata pedig bronzéremmel térhetett haza. Mindkét nemben kiélezett küzdelmeket hoztak a döntők, ugyanis csak hosszabbításban dőlt el az aranyérmek sorsa.

A hétvégi Kézilabda „B” Diákolimpia® Országos Döntő legizgalmasabb pillanatairól készült képek megtekinthetők a Diákolimpia® közösségi médiaoldalán, a mérkőzések eredményei pedig a www.doeredmenyek.hu oldalon.

Fiúk:

I.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium                   felkészítő: Szilágyi Attila

             Legjobb kapus: Bazsányi Péter - Miskolci Herman Ottó Gimnázium

•             Bajnokcsapat testnevelője: Szilágyi Attila István - Miskolci Herman Ottó Gimnázium

 

Lányok:

 

III.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium                     felkészítő: Papp-Dudás Renáta

           

Szívből Gratulálunk a csodás eredményekhez!


Csatlakozási felhívás a Híd Kárpátaljáért Programhoz

Kedves Kollégák!

A magyar sport világa is döbbenten, de azonnali humanitárius segítségnyújtásra készen áll a szomszédunkban zajló háborús eseményekről értesülve.

Sportköztestületünk, a Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség (NDHSZ) – melynek az MDSZ is aktív, alapító tagja – a magyar sport meghatározó szervezeteivel közösen azt vallja, hogy nekünk is kötelességünk részt venni az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülőket segítő Híd Kárpátaljáért Programban.

A humanitárius programban az NDHSZ mellett a kezdeményező Sportegyesületek Országos Szövetsége, továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Nemzeti Versenysport Szövetség, az Országos Sportegészségügyi Intézet, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Magyar Edzők Társasága és a Magyar Sportújságírók Szövetsége is részt vesz.

A nevezett szervezetek csatlakozási felhívást tettek közzé a Híd Kárpátaljáért Programhoz, melyet változtatás nélkül teszünk közzé itt is.

Segítő együttműködéseteket köszönjük.

Üdvözlettel:

 

Balogh Gábor

elnök

Csatlakozási felhívás a Híd Kárpátaljáért Programhoz
application/pdf

Sikeresen szerepeltek grundbirkózóink az országos döntőn!

A grundbirkózók eseményét a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) rendezte meg Budapesten az új birkózó akadémián.  Balogh Gábor MDSZ elnök Németh Szilárddal, a Magyar Birkózók Szövetségének elnökével nyitotta meg az eseményt a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián. Az eseményen Lőrincz Tamás olimpiai bajnok is találkozott a versenyzőkkel, és az alábbi üzenettel igyekezett elkötelezni a gyerekeket a sportág mellett: „A birkózószőnyeg egy varázsszőnyeg, amely a világon bárhova elröpít benneteket!” Örömteli, hogy az utolsó, 2019-ben megrendezett versenyhez képest 15 csapattal több nevezett be, amely összesen majdnem 1400 kisiskolást jelent. Közülük közel kétszázan jutottak el az országos döntőre, ahol csapatban, 7 súlycsoportban került sor a megmérettetésre. Borsod megye az idei évben is a legtöbb érmet gyűjtötte be, összesen 5 medállal tértek haza a csapatok Miskolcra és Kazincbarcikára.

A hétvégi Grundbirkózás Diákolimpia® Országos Döntő legizgalmasabb pillanatairól készült képek megtekinthetők a Diákolimpia® közösségi médiaoldalán, a mérkőzések eredményei pedig a www.doeredmenyek.hu oldalon.

A fantasztikus hangulatú versenyen az alábbi Borsod megyei eredmények születtek:

Grundbirkózás

I. kcs fiú

II.

 

Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc                            testnevelő: Gecsei László

 

III.

 

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola                              testnevelő: Forgács Éva

 

 

I. kcs lány

II.

 

Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc                   testnevelő: Gecsei László

 

IX.

 

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola                    testnevelő: Tóthné Szepesi Éva

 

 

II. kcs fiú

V.

Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc                   testnevelő: Gecsei László

VII.

Nyitott Ajtó Baptista Szakképző Iskola, Miskolc              testnevelő: Oleár István

 

II. kcs lány

 

I.

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola                     testnevelő: Tóthné Szepesi Éva

II.

Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc                    testnevelő: Gecsei László

Szívből gratulálunk a résztvevő csapatoknak, testnevelőknek, felkészítőknek!! 


Három napig űzték a labdát a floorball diákolimpikonok az algyői országos döntőn

Mind a 6 (I.- VI.) korosztályban megmérkőztek a csapatok a hétvégi Floorball Diákolimpia® Országos Döntőn, Borsod-Abaúj-Zemplén megyét összesen 11 csapatunk képviselte!

A tornát a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) megbízásából a Csongrád Megyei Diáksport Egyesület szervezte. A sportág népszerűségét mutatja, hogy több mint 4500 nevezővel indultak a körzeti versenyek, közülük került ki a 96 országos döntős csapat, így 576 versenyző mérkőzött meg az algyői sportcsarnokban a három nap során.  A borsodi iskolák kiemelkedően szerepeltek, összesen 8 érem került a megyébe, közülük 6 Miskolcra. 

A hétvégi Floorball Diákolimpia® Országos Döntő legizgalmasabb pillanatairól készült képek megtekinthetők a Diákolimpia® közösségi médiaoldalán, a mérkőzések eredményei pedig a www.doeredmenyek.hu oldalon.

A fantasztikus hangulatú versenyen borsodi csapataink az alábbi eredményeket érték el: 

I. korcsoport fiúk:

IV.

 

Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Miskolc  testnevelő: Bíró Ignác

 

 

 II. korcsoport fiúk:

II.

Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Miskolc  testnevelő: Bíró Ignác

 

II.                  korcsoport lányok:

I.

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola        testnevelő: Tóthné Szepesi Éva

 

III. korcsoport fiúk:

II.

Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc             testnevelő: Vismeg István

III.

Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda, Miskolc  tesnevelő: Molnár Attila

 

IV. korcsoport fiúk:

I.

Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Miskolc   testnevelő: Bíró Ignác

IV.

Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda, Miskolc  tesnevelő: Molnár Attila

 

IV.               korcsoport lányok:

I.

Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola               testnevelő: Farkas Emese

 

V. korcsoport fiúk:

II.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium                              testnevelő: Bobcsák Krisztina

III.

Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda, Miskolc   testnevelő: Molnár Attila

 

VI. korcsoport fiúk:

V. 

Földes Ferenc Gimnázium, Miskolc             testnevelő: Letek László


Szívből gratulálunk a résztvevő csapatoknak, testnevelőknek, felkészítőknek!! 


Kosárlabda Diákolimpia V-VI. korcsoportos "A" kategória országos döntő

2021.január 20-23. között Székesfehárváron rendezték meg a Kosárlabda Diákolimpia V-VI. korcsoportos "A" kategória országos döntőjét. A lányok mezőnyében két csapatunk is érintett volt, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium és a Diósgyőri Gimnázium. 

A Diósgyőri Gimnázium csapata egész éves veretlen mérleggel lett Diákolimpiai ORSZÁGOS BAJNOK, míg a Fényi Gyula csapata az előkelő 5. helyen végzett. 

Szívből gratulálunk a lányoknak, testnevelőiknek és felkészítő edzőiknek! 


Úszás Diákolimpia megyei döntő

Kedves Kollégák!
Az úszás Diákolimpia megyei döntője 2022. február 4.-én pénteken kerül megrendezésre Miskolcon a Kemény Dénes városi Sportuszodában!
A versenykiírások megtalálhatóak a Diákolimpia/versenykiírások menüpont alatt: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2021_2022.

III. és IV. korcsoportos labdajátékok nevezési határidők

Kedves Kollégák!

A III. és IV. korcsoportos kosárlabda, kézilabda, röplabda sportágak nevezéi határideje 2021.december 20.-ra módosult!

Aki szeretne indulni csapatával, mindenképpen nevezze fel tanulóit!!

Köszönettel: Benőcs Dávid


torna nevezési határidő

Kedves Kollégák!

A torna nevezési határideje 2021.november 29. (hétfő) 24.00 óra!

A verseny várható időpontja 2021.december 14. (kedd) 


versenykiírás és NEVEZÉSI LAP tehetségkutató testnevelés felmérésre 2021.-Diósgyőri Gimnázium

ide kattintva letölthető:

versenykiírás és NEVEZÉSI LAP tehetségkutató testnevelés felmérésre 2021.
application/pdf

Koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések a DO versenyeken-Módosított

ide kattintva letölthető:

Covid_do_óvintézkedések
application/pdf

Floorball nevezési határidő

Kedves Kollégák!

Az V. és VI. kcs Floorball megyei döntő nevezési határideje 2021.október 24!

Az Általános iskolás nevezési határidő DSB kiírás szerint! 


Mezei futás megyei döntő versenykiírása 2021.október 21.

Kedves Kollégák!

a versenykiírás a "Diákolimpia" menüpont- versenykiírások 2021/2022 mappájában található meg.

 


Asztalitenisz Diákolimpia megyei döntő 2021.október 19.

figyelem!

Az asztalitenisz Diákolimpia megyei döntője 2021.október 19.-én kedden kerül megrendezésre Tiszaújvárosban.

A versenykiírás megtalálható itt: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2021_2022.


Játékos Sportverseny körzeti és megyei feladatanyaga 2021/2022.

1/3 – Társhordás  karikával

2/3 – Talicskaváltó

3/1 – Akadálypálya

4/2 – Floorball-váltó

5/1 – Kötélhajtás

6/3 – Bújj és karikában fuss!

7/1 – Karikakirakó

8/1 – Szlalomozz a labdával

9/1 – Karikán az akadályra

10/2 – Bombázó

+1 feladatot eldöntendő (éremért) holtverseny esetére a fenti feladatokból sorsolás a technikai értekezleten.


Atlétika ÜCSB III-IV. kcs. megyei döntő időpontja megváltozott! 2021.szeptember 27. MÓDOSÍTOTT


V-VI. korcsoportos A kategóriás kosárlabda és röplabda sorsolás


Közeledő nevezési határidők


MEGHÍVÓ


MEGJELENTEK A 2021/2022. TANÉVI DIÁKOLIMPIA® MEGYEI VERSENYKIÍRÁSAI

Örömmel tájékoztatjuk a testnevelőket és diákokat, hogy elkészültek a 2021/2022. tanévi megyei Diákolimpia® általános és középiskolai versenykiírásai.Idén 12 sportágban, továbbá a Játékos Sportverseny és Kis iskolák sportversenye kategóriákban lehet majd nevezéseket leadni.

Bizonyára mindannyian nagyon várjuk már, hogy minden diák ismét szabadon, korlátok nélkül sportolhasson az iskolákban, vagy akár a parkokban és a köztereken, és részt vehessenek a Diákolimpia® versenyeken is. Bízva abban, hogy az elmúlt két csonka tanév után végre minden versenyünket meg tudjuk rendezni, sikeres felkészítést és versenyzést kívánunk Nektek, a versenyek szervezőinek pedig jó munkát a remélhetőleg flottul lezajló tanévhez!

Az általános és középiskolás versenykiírások letölthetők honlapunkról a megyei éves versenykiírások menüpont alatt


Kazinczy László tanár Úr


Adó 1%

Kérjük segítse munkánkat adója 1 %-ával. Adószámunk: 18509298-2-05

Köszönjük!


MOZGÁSLEHETŐSÉG ÉS ONLINE SPORTKIHÍVÁSOK DIÁKOKNAK – INDUL A DIÁKOLIMPIA GAMETIME2!

Az iskoláskorú gyerekek aktivizálására újra elindítja online játékát a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). A nyolc sportágban, egyenként tizenkét kihívással induló Diákolimpia GameTime2 a felfüggesztett diáksportversenyeket, közte a Diákolimpiát igyekszik pótolni a résztvevő sportolók és pedagógusok számára. A kihívásokat ezúttal is kiváló élsportolók mutatják be, többek között Dzsudzsák Balázs, Hanga Ádám, Baji Balázs, Ligetvári Patrik, Kovacsics Anikó, Lukács Viktória, és az MDSZ elnöke, Balogh Gábor is. A projekt az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága támogatásában valósul meg.

A koronavírusjárvány újabb hulláma miatt sajnos az ősszel induló Diákolimpia® versenysorozatot – a tavalyi szezonhoz hasonlóan ismét – kénytelen volt felfüggeszteni az MDSZ, így több mint százezer diák és pedagógus tétlenül várja az edzések és versenyek újraindulását. 2020 tavaszán ebben a helyzetben sikerrel zajlott le a Diákolimpia® első online játéka, amelyre mintegy 1100 diák több mint 7000 videót küldött be, teljesítve ezzel a nyolc sportágban közzétett kihívásokat. A pozitív tapasztalatokra építve döntött úgy az MDSZ, hogy a játék újraindításával a lehetőségekhez mérten igyekszik kárpótolni a sportoló, versenyezni szerető diákokat.

A Diákolimpia GameTime2 kihívásai szintén nyolc sportágban – labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, asztalitenisz, torna, atlétika és multisport – került meghirdetésre. A játék ezúttal a Diákolimpia® versenyrendszeréhez igazodik, vagyis 3-3 körzeti, megyei és országos gyakorló feladatot, illetve minden szinthez kapcsolódóan egy-egy összetettebb feladatot tartalmazó döntőt kell teljesíteni a diákoknak, és a teljesítésekről szóló videókat fel kell tölteni a program weboldalára (www.gametime.diakolimpia.hu). A leglelkesebb résztvevő diákok, a legtöbb tanulót bevonó pedagógusok ezúttal pontokat gyűjthetnek, amelyeket sportszerekre, sportruházatra és elektronikai eszközökre válthatnak be. A kihívások a Diákolimpia III-IV. korcsoportjának életkorához (10-14 év) igazodnak, így a játékban hivatalosan ez a korosztály tud részt venni, hiszen az ezekben a korcsoportokban induló tanulók rendszerint az összes diákolimpiai résztvevő mintegy felét teszik ki. A programhoz ezúttal is örömmel csatlakoztak az érintett sportági szakszövetségek, valamint a sportágak legismertebb hazai képviselői: a futball gyakorlatokat Dzsudzsák Balázs, a kézilabda kihívásokat – egyúttal a jövő évi hazai férfi kézilabda Európa-bajnokságot is népszerűsítve – Kovacsics Anikó, Lukács Viktória és Ligetvári Patrik, a kosárlabda challenge-eket Hanga Ádám és Studer Ágnes, a röplabdát Sándor Renáta, a tornát Böczögő Dorina és Balázs Krisztián, az atlétika feladatokat Baji Balázs és az MDSZ elnöke, az olimpiai ezüstérmes öttusázó Balogh Gábor, az asztalitenisz kihívásokat Majoros Bence mutatja be, a multisport kihívások közzétételére pedig ezúttal is Dombi Rudolf kajakozó olimpiai bajnok vállalkozott. Az élsportolók mellett ezúttal a GameTime tavalyi sportági nyertesei is lehetőséget kaptak, hogy 1-1 kihívást bemutassanak. A programot az MDSZ saját közösségi média csatornáin népszerűsíti: a Diákolimpia Facebook-on, az MDSZ YouTube csatornáján, és a fiataloknak szóló DO60 Instagram és Tiktok csatornákon. A kampány a freestyle BMX-versenyző, és Exatlonból ismert Kempf Zozo kihívásával indult.

„Minden sportolni, versenyezni szerető gyerek és tanár nehezen viseli a lassan egy éve tartó nehéz helyzetet, amelyre lehetőségeinkhez mérten igyekszünk reagálni mi is.” – nyilatkozta Balogh Gábor, az MDSZ elnöke. „A tavalyi jó példa alapján bízunk benne, hogy az izgalmas feladatok, a challenge-ekre invitáló példaképek és az értékes jutalmak megmozgatják a gyerekeket és tanáraikat is, és rengeteg ügyes résztvevőt tudunk majd díjazni a játék végén!” A korai videófeltöltésért három értékes nyeremény: egy JBL hangszóró, egy elektromos roller és egy iPad 8 kerül kisorsolásra, a sportágak legügyesebb versenyzői többek között válogatott felszereléseket, fülhallgatókat, rollereket nyerhetnek, a sikeresen toborzó pedagógusok pedig okosórákat, sportszereket, sportruházatot szerezhetnek a gyűjtött pontokért. A részletes program a részvételi szabályzattal együtt a http://www.gametime.diakolimpia.hu oldalon olvasható.


"Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020"

Tisztelt Kollégák!
 
A "Magyarország jó tanulója, jó sportolója - 2020" pályázat kikerült a kormany.hu-ra, az alábbi linken elérhető:
Sok sikert a pályázathoz!

Kis Iskolák Sportversenye-Atlétika Megyei Döntő-Módosított lebonyolítás

Kedves Kollégák!

Aki még indulni szeretne a Kis Iskolák Sportversenye-Atlétika megyei döntőjén, kérem pontosan olvassa el a versenykiírást és telefonon egyeztessen Benőcs Dávid-titkárral (+3670/9458174)

A kiírás letölthető innen: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2020_2021.


VÁLTOZÁSOK A 2020/2021. TANÉVI DIÁKOLIMPIA® LEBONYOLÍTÁSI HATÁRIDŐKBEN

Az MDSZ Országos Központja – a Diákolimpia Bizottság javaslatával egyetértve – a Diákolimpia® 2020/2021. tanévi versenyrendszerével kapcsolatban az alábbi döntést hozta:

Összhangban a Kormány járványügyi készültségi időszakban alkalmazott védelmi intézkedéseivel, az új koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, és biztosítva annak lehetőségét, hogy a 2020/2021. tanévben meghirdetett valamennyi Diákolimpia® verseny a későbbiek során megrendezésre kerülhessen, az alábbi sportági versenykiírásokban az ott rögzített alapszintű és megyei/budapesti, továbbá országos fordulók lebonyolítási határideje, illetve az azokhoz kapcsolódó továbbjuttatási határidők törlésre kerülnek:

 • Asztalitenisz
 • Floorball
 • Futsal IV. korcsoport
 • Futsal V-VI. korcsoport
 • Kézilabda V-VI. korcsoport A kategória
 • „Kis Iskolák Sportversenye – a sportoló nemzedékért” versenykiírás kézilabda és labdarúgás versenyszámai,
 • Kosárlabda V-VI. korcsoport A kategória
 • Röplabda V-VI. korcsoport A kategória esetében.

A döntés értelmében az érintett versenykiírások országos döntőinek időpontja – és akár azok helyszíne is – módosulni fog.

A fenti döntéssel az MDSZ célja az, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy ezen versenyszámok alapszintű és megyei versenyei az eredeti tervekhez képest később kerüljenek megrendezésre, és ezáltal valamennyi sportágban és versenyszámban Diákolimpiai bajnokot hirdethessen még a tanév befejezése előtt.

A törlésre került határidők helyett új határidők meghatározásáról, valamint a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén a versenykiírással kapcsolatos további intézkedésekről az MDSZ Országos Központja minden hónap 10-én ad rendszeres tájékoztatást.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti döntés nem jelenti a felsorolásban szereplő versenyek felfüggesztését, azok megrendezése – esetleges további, szigorúbb központi szabályozás hiányában – lehetséges, amennyiben a biztonságos versenyrendezés feltételei biztosítottak.

A fentiek értelmében az V-VI. korcsoportos labdajátékok (kosárlabda, röplabda, kézilabda) megyei nevezési határideje nem módosul, viszont a kezdésről és a lebonyolítás formáról a későbbiekben tájékoztatjuk az érintett csapatokat a szakágfelelősökön keresztül.

A V-VI. korcsoportos futsal megyei nevezési határideje november 1-re módosult. A IV. kcs futsal nevezési határidejét a DSB-k határozzák meg. 

Az asztalitenisz és floorball versenyeiről  a nevezési határidőket követően adunk tájékoztatást. 

A Kis Iskolák Sportversenye labdarúgás és kézilabda versenyei tavasszal kerülnek megrendezésre, aki szeretne még nevezni, kérem jelezze a bendavid17@hotmail.com e-mail címen. 


Európai Diáksport Napja-beszámolók feltöltése

Kedves Kollégák!

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki programot szervezett az Európai Diáksport Napja alkalmából iskolájában és előzetesen regisztrált de még nem töltötte fel a szükséges beszámolót és fényképeket, az 2020.október 22.-ig teheti meg! 

Kérjük az iskolákat, hogy miharabb töltsék fel a szükséges dokumentumokat a https://www.essd.eu/hu/iskolai-beszamolo/ honlapon! 

Akik már megtették, nekik köszönjük szépen! 


Játékos Sportverseny körzeti és megyei feladatanyaga 2020/2021.

1/3 – Társhordás  karikával

2/3 – Talicskaváltó

3/1 – Akadálypálya

4/2 – Floorball-váltó

5/1 – Kötélhajtás

6/3 – Bújj és karikában fuss!

7/1 – Karikakirakó

8/1 – Szlalomozz a labdával

9/1 – Karikán az akadályra

10/2 – Bombázó

+1 feladatot eldöntendő (éremért) holtverseny esetére a fenti feladatokból sorsolnak a technikai értekezleten


Elkészültek az Atlétika ÜCSB Megyei Döntőinek jegyzőkönyvei

Kedves Kollégák!

Lezajlottak az Atlétika ÜCSB Megyei Döntői 2020.szeptember 30. és október 1 között. Két korcsoportban (III-IV és V-VI) a rossz időjárás ellenére 21 iskola 97 csapatának 484 versenyzője vett részt a Miskolcon megrendezendő Diákolimpiai Megyei Döntőn. 

Köszönjük szépen, hogy ebben a vírushelyzetben is ilyen szép számban vettetek részt versenyünkön!

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Sok sikert kívánunk továbbjutóinknak az Országos Döntőn!

UI: az eredmények itt elérhetőek: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/eredmenyek


Diczházi Monika "Diáksportért" elismerésben részesült

A DIÁKSPORTÉRT VÉGZETT KIEMELKEDŐ MUNKÁÉRT ADOTT ÁT ELISMERÉSEKET IDÉN IS KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN AZ MDSZ

A Magyar Diáksport Szövetség hétfőn tartotta küldöttgyűlését, amelyen a hagyományoknak megfelelően elismerte azon diáksport vezetők, diáksportot segítők munkáját, akik az elmúlt évek során segítették a szövetség szerteágazó tevékenységét, hozzájárultak a diákolimpiai rendezvények zökkenőmentes lebonyolításához, sikereket értek el tanítványaikkal.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből Diczházi Monika részesülhetett ebben a megtisztelő elismerésben. Sajnos Monika betegség miatt volt tudta személyesen átvenni elismerését.

Monika a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei diáksport élet mozgató rugója, aki közel 2 évtizede szível-lélekkel szervezi és rendezi az ország egyik legnagyobb és legerősebb DSB-jének a versenyeit és egyéb szabadidős programjait. Miskolc Város titkáraként elévülhetetlen érdemei vannak iskolái és tanulói eredményességeiben. Az Országos Döntők állandó házigazdája és főszervezője. Immáron 3. ciklusát kezdi röplabda albizottsági tagként, amely által nem csak a körzetét és megyéjét segíti, hanem országos szinten is meghatározó szerepet tölt be a Diáksport mozgalomban. Röplabda Országos Döntőkön elnökként találkozhatunk vele, illetve MDSZ képzőként is igyekszik átadni mérhetetlen tudását a testnevelő kollégáknak. Mindig vidám és pozitív személyisége miatt, igazi motivátorként tekinthetünk rá.

Szívből GRATULÁLUNK az elismeréshez Monika! 


Atlétika ÜCSB megyei döntőinek versenykiírásai

Kedves Kollégák!

Felkerültek honlapunkra az atlétika ÜCSB III-IV. kcs és az V-VI. kcs megyei döntőinek a versenykiírásai.

A versenyek az eredeti időpontokban kerülnek megrendezése, így kérjük, hogy akit engednek és részt szeretne venni az legkésőbb 2020.szeptember 27. vasárnapig nevezze be csapatait. 

Kérjük, hogy mindenki tartsa be az egészségügyi szabályokat, amelyek a versenykiírások mellékleteiben olvashatóak! 

Tüneteket produkáló versenyző/testnevelő semmilyen esetben sem vehet részt a versenyen!!!

A versennyel kapcsolatos bármely változást azonnal közölni fogjuk, kérjük sűrűn figyeljék honlapunkat.

 

A versenykiírás letölthető innen: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2020_2021. 


Európai Diáksport Napja 2020.szeptember 25.-állásfoglalás

Kedves Kollégák!

Az EMMI „INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL 2. verzió (változásokkal egységes szerkezetben) 2020. szeptember 7. Az intézményeknek/fenntartóknak” című dokumentumának tartalma alapján, a MDSZ a következőket ajánlja:

 

A Magyar Diáksport Szövetség a járványügyi helyzet ellenére az idei évben is meghirdette az ESSD-t, és közös mozgásra hívja az ország iskoláit az Európai Diáksport Napján, szeptember 25-én. Az augusztusban megjelent 2020/2021. tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet most először hivatalosan is témanapként nevesíti az „Egészségtudatos gondolkodás és iskolai mozgástevékenység témanapot”, melyet a Magyar Diáksport Napján szervezhetnek meg az iskolák. A COVID-19 világjárvány miatt az Emberi Erőforrások Minisztériuma hivatalos iránymutatást juttatott el a köznevelési intézményeknek, amelyben megfogalmazta az intézmények számára a járványügyi készültség idején alkalmazandó intézkedéseket. Mindezek alapján az Európai Diáksport Napja (European School Sport Day® – „ESSD”) idei megrendezésének nincs akadálya a magyarországi iskolákban, azonban a járványügyi készültség idején az eseményeket a korábbi évekhez képest módosított formában javasoljuk megrendezni:

 

•             A diáksport napi rendezvényt javasoljuk kisebb létszámú eseményekre bontani. Ezáltal az intézményi csoportosulások megelőzésére irányuló előírásokat be lehet tartani, mely szerint mind az intézmény területén, mind az intézmény épülete előtt, továbbá a közösségi terekben egyszerre csak annyi gyermek, tanuló tartózkodhat, hogy betartható legyen a 1,5 méteres védőtávolság. Szükség esetén a csoportok, osztályok számára elkülönített területeket lehet kijelölni a közösségi tereken belül.

 • Osztálykeretben, az egyébként is érintkezésbe kerülő csoportok részvétele esetén nincs újabb/nagyobb kockázat.

•             A diáksport napi események megtartására nemcsak az adott napon (szeptember 25.) van lehetősége az intézményeknek, javaslatunk szerint, szükség esetén a témanaphoz közeli napokra is kiterjedhet a megszervezése.

•             Az ESSD® eseményt az időjárás függvényében javasoljuk szabad téren megtartani.

•             A kiválasztott mozgásformák során mellőzni kell a szoros testi kontaktust igénylő feladatokat.

 • Külsős segítők/közreműködők/szülők jelenléte tilos.

•             A program egyetlen kötöttsége a hagyományos diáksportnapi futótáv (idén 2020 méter) teljesítése; javasoljuk, hogy a futást is kisebb csoportokban szervezzék meg az intézmények. Amennyiben mégsem megoldható, el lehet tekinteni tőle!

•             A megfelelő védőtávolság betartása az ESSD esemény kapcsán is különösen fontos a mosdókban, illetve az öltözőkben, ezért a diáksport napi események előtti és utáni öltözésnél tekintettel kell lenni arra, hogy elkerülhető legyen az öltözőkben történő csoportosulás.

 

A fentieket figyelembe véve bízunk benne, hogy minél többen csatlakoztok az Európai Diáksport Napjához és jó hangulatot varázsoltok vele iskoláitokba!

 

https://www.essd.eu/hu/


tanévnyitó értekezlet

Kedves Kollégák!
 
Aki a testnevelő tanári értekezletre jön, kérjük, hogy ne a Jégcsarnokon keresztül közelítse meg a 2. számú jégpályát, hanem a hátsó nagykapu felől jöjjön be.
Köszönjük megértéseteket!

Meghívó-Tanévnyitó értekezlet

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület és a Miskolc Városi

Diáksport Szövetség tisztelettel meghívja a megyében és Miskolc város közép- és általános

iskoláiban dolgozó testnevelő tanárokat,

 

2020. szeptember 7-én (hétfőn) 14.00 órára

a Miskolc Városi Szabadidőközpont 2. számú jégpályáján

 

tartandó tanévnyitó megbeszélésre.

 

Napirend:

1. A 2020/2021. tanév diákolimpiai versenyrendszer változásai.

Előadó: Benőcs Dávid DSSZE titkár

2. Magyar Diáksport Szövetség egyéb programjai az új tanévben.

Előadó: Viszlai István régiós vezető

3. Miskolc város diákolimpiai versenyrendszerének ismertetése

Előadó: Diczházi Monika főtitkár

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel kérjük, hogy tájékozódjatok az intézményetek vezetőinél, hogy mi a véleményük a Diákolimpiai versenyeken való indulásról és engedélyezik- e, az iskolákban a versenyek lebonyolítását. Ez nagyon fontos információ nekünk a versenyek megrendezése miatt!!!

A megbeszélésen kerül sor az országos és a megyei versenykiírások átadására.

Kérjük, hogy minden középiskolai és Miskolc városi általános iskolai intézmény legalább egy testnevelővel képviselje magát.

 

Miskolc, 2020. szeptember 01.

Üdvözlettel:

 

                                                             Lódi Gábor                                                                                       Fazekas Miklósné

                                                           MVDSZ elnök                                                                           B.A.Z. Megyei DSSZE elnök


Megjelentek a 2020/2021-es tanévi BAZ Megyei általános és középiskolás versenykiírások!

Kedves Kollégák!

Megjelentek a 2020/2021-es tanévi BAZ Megyei általános és középiskolás versenykiírásaink, amelyek megtekinthetők a letöltések menüpont alatt: 

http://borsod-diaksport.hu/letoltesek#4

A nevezési rendszer is megnyílt, így  aki nem szeretne lemaradni bármely versenyünkről, máris benevezheti diákjait a megszokott úton-módon. 

Bízunk benne, hogy nagy összefogással sikeresen végig tudjuk vinni a tanévet! Továbbra is számítunk a testnevelőink és diákjaink fegyelmezett részvételére versenyeinken! 

Eredményekben gazdag új tanévet kívánunk nektek! 


Elkészültek a 2019/2020-as tanévet összefoglaló Diáksport évkönyvek!

Kedves Kollégák!

Feltöltésre kerültek az elmúlt tanév diákolimpiai eredményeit összefoglaló általános és középiskolás évkönyvek! 

Az alábbi linkre kattintva :http://borsod-diaksport.hu/letoltesek#8 letölthetőek az évkönyvek menüpont alatt.

Jó böngészgetést kívánunk! 


FIGYELEM!! ELINDULT A DIÁKOLIMPIA GAMETIME CHALLENGE!!

A Magyar Diáksport Szövetség útjára indította online játékos sportversenyét, amelyen értékes nyereményeket lehet szerezni!

A részletekért és a regisztárióért katt ide: https://www.gametime.diakolimpia.hu/#/

Jó versenyzést kívánunk! Hajrá hajrá!!


Adó 1%

Kérjük segítse munkánkat adója 1 %-ával. Adószámunk: 18509298-2-05

Köszönjük!


Miniszteri elismerésben részesült Dr. Esztergomy Zoltánné

A Magyar Sport  Napja Alkalmából minden évben hivatalos ünnepségen tüntetik ki a magyar sportért aktívan tevékenykedő szakembereket.

A járványhelyzet miatt az ünnepséget elhalasztották, de a díjakat odaítélték. A testnevelés és az iskolai sport fejlesztésében és szervezésében hosszú időn keresztül kifejtett kiemelkedő tevékenységéért miniszteri elismerésben részesült:  

 Dr. Esztergomy Zoltánné

Sátoraljaújhely város és körzete diáksport bizottságának vezetője.

 

Szívből gratulálunk Klárika! 


Tájékoztatás az MDSZ digitális programjairól

Kedves Kollégák!

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Benneteket az MDSZ két olyan aktivitásáról, tevékenységéről, amelyek részben már jelenleg is, illetve a tanév hátralévő részében arra hivatottak, hogy a kényszerű otthonlét időszakában is mindennapos testmozgásra ösztönözzék a diákokat, illetve a testnevelést tanító pedagógusok számára lehetőséget kínáljanak a továbbképzéseink megújult formában történő elvégzésére.

1. Online pedagógus-továbbképzések

A világjárvány és következményeként a közoktatás digitális platformra történő átállása többek között a pedagógus-továbbképzéseink rendszerét is érintette, hiszen az indokolttá váló korlátozások átmenetileg lehetetlenné tették a hagyományos, háromnapos továbbképzések megtartását. Emiatt 2020. március 17-én felfüggesztettük a képzési programjainkat. A helyzetre igyekeztünk a lehető leggyorsabban reagálni, így az elmúlt hetekben két képzésünket is átalakítottuk digitális felületen elvégezhető, online továbbképzéssé. Az új továbbképzési formáról ezúton szeretnénk Benneteket is tájékoztatni, illetve segítségeteket kérni azok népszerűsítésében.

Továbbképzéseink közül az alábbi két program tekintetében történt meg a távoktatásra történő átalakítás:

- A TERVEZÉS ÉS TANULÁSÉRTÉKELÉS ÚJ MEGOLDÁSAI A MINŐSÉGI ISKOLAI TESTNEVELÉSBEN (EFOP-3.2.8-16-2016-00001 számú – T.E.S.I. -2.0 Beavatkozások a minőségi (inkluzív)testnevelés oktatás és képzés megvalósítás érdekében c. kiemelt projekt keretében),

- MOZGÁS- ÉS SPORTFESZTIVÁLOK SZAKMAI ÉS SZERVEZÉSI LEHETŐSÉGEI A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN (EFOP-3.2.10-16-2016-0001 azonosítószámú, „Tehetséggondozás sport által” című kiemelt projekt keretében).

Az online továbbképzéseket, amelyek a Google Classroom felületen zajlanak és továbbra is ingyenesek, egyedi ütemben két hét alatt lehet elvégezni. A jelentkezők, ahogy eddig is, a www.mdsz.hu/tesi felületen regisztrálhatják magukat a várhatóan 2020. április 29-től induló minimum 10, maximum 20 fős képzési csoportokba. A már jelenleg is elérhető regisztrációt követően a képzők minden résztvevőnek megküldik a képzés elindulásával és menetével kapcsolatos valamennyi szükséges információt. A továbbképzések ismeretanyagának elsajátítása 80%-ban önállóan, 20%-ban vezetett formában történik, továbbra is 30 órában, de a program két hét alatt zajlik le. A résztvevők a továbbképzés végén esedékes záróteszt eredménye alapján kapják meg a tanúsítványt. A távoktatás keretében megszerzett tanúsítványok ugyancsak beszámíthatók a hétévenkénti továbbképzési kötelezettség teljesítésébe.

Továbbképzéseinket egy további motivációs elemmel is szeretnénk népszerűbbé tenni. Azoknak a pedagógusoknak ugyanis, akik mindkét, fent megjelölt kiemelt projektünk (EFOP-3.2.8-16-2016-00001, illetve EFOP-3.2.10-16-2016-0001) keretében egyaránt részt vettek legalább 1-1 továbbképzésünkön (akár korábban, tehát nem feltétlenül a most induló távoktatásos képzéseken), a Magyar Diáksport Szövetség egy aktivitásmérő órát ad a testnevelés és a diáksport feladatok digitális támogatása érdekében.

A rendelkezésre álló 2000 db aktivitásmérő órát a tanúsítványokat bemutató pedagógusoknak a keret kimerüléséig biztosítjuk. A jelentkezési határidő (ameddig mindkét típusú képzésre jelentkezni szükséges): 2020. november 16. Az órák átvételére a járványügyi korlátozások miatt csak az év későbbi szakaszában, az alábbi időszakban van lehetőség (a területileg illetékes régiós irodákban): 2020. november 16. – december 31..

A továbbképzéseinken eddig részt vett pedagógusokat közvetlenül e-mailben is értesítjük arról, ha mindkét típusú tanúsítvánnyal, vagy csak az egyik típusú tanúsítvánnyal rendelkeznek, és felhívjuk figyelmüket, hogyan tudnak hozzájutni az aktivitásmérő órához. Kérjük, a felhívás továbbításával segítsd Te is a képzéseink népszerűsítését.

2. DO60 #mozogjotthon kampány

Ahogy Ti is tapasztaljátok, a koronavírus terjedése által okozott rendkívüli állapot, a kényszerű otthonlét és a digitális oktatási rend teljesen új helyzetet teremtett, és komoly kihívások elé állította mind a pedagógusokat, mind a szülőket, gyerekeket. A diákokat nap mint nap megmozgató aktivitások otthoni, családi környezetben történő megvalósítása – testnevelés órák hiányában – szintén kihívásokba ütközik, részben a sportcélú terek és eszközök korlátozott elérhetősége vagy hiánya miatt. Erre a testnevelést oktató pedagógusok saját lehetőségeikhez és felkészültségükhöz igazodva próbálnak reagálni. Az MDSZ – felismerve ebben saját felelősségét és szerepét – egy kampány keretében szakmai kapacitásait és kommunikációs felületeit annak szolgálatába állítja, hogy a diákokat, pedagógusokat és szülőket segítse az egészségi és fittségi állapotuk fenntartásában. Ennek érdekében április elején elindítottuk a #mozogjotthon, #moveathome kampányunkat az MDSZ Facebook és YouTube csatornáján, és a fiataloknak szóló DO60 Facebook, Instagram és YouTube csatornáinkon.

Az MDSZ Facebook oldalán a kisebbekhez a pedagógusokon, szülőkön keresztül szól ez a kezdeményezés, amelynek részeként minden nap 14 órakor megjelenik egy 15-20 perces mozgásvideó. A videókat testnevelők, edzők, élsportolók és közéleti személyiségek készítik, kifejezetten az általános iskolás korosztály számára. A nagyobbakhoz már közvetlenül szól a kampány, számukra a DO60 Facebook és Instagram csatornákon jelenik meg a napi edzéstartalom, minden délután 16 órakor.

Az anyagok készítői között népszerű influenszerek is szerepelnek, például a fiatalok minden kedden Nagy Danival és Kovács Ramival edzhetnek együtt, csütörtökönként pedig a Face Team csapata tart online edzést. Lesz emellett zumbaóra, saját testsúlyos edzés, kifejezetten a lányoknak és fiúknak szóló tréning, illetve páros gyakorlat is. Minden csatornán további érdekes, szórakoztató, mozgásösztönző tartalmak is megjelennek, hogy a fiatalokban fenntartsák az igényt arra, hogy az extrém körülmények között is fittek maradjanak. Ebben segítségünkre lesz például dr. Szabó Tünde, Csisztu Zsuzsa, dr. Kiss Gergely, Talmácsi Gábor, Kovács KOKO István vagy Szujó Zoltán is.

A fenti felületeken már az elmúlt napokban-hetekben is követhettétek a bejegyzéseket, amelyeknek népszerűsítéséhez a hagyományos média segítségét is igénybe vesszük, azonban a kampány hatékony terjesztéséhez a Ti közreműködésetekre is nagy szükség van. Kérünk Benneteket, hogy mind az MDSZ, mind a DO60 Facebook csatornán megjelenő videókat, motivációs posztokat segítsetek megosztásokkal a lehető legszélesebb körhöz eljuttatni.

Bízunk benne, hogy a kampány segítségével mi is hozzájárulunk, hogy a családok, gyerekek minél kiegyensúlyozottabban és fittebben kerüljenek ki a jelenlegi extrém helyzetből.


NYÍLT LEVÉL A DIÁKOLIMPIA® VERSENYZŐIHEZ ÉS FELKÉSZÍTŐIKHEZ


KÖZLEMÉNY A 2019/2020. TANÉVI DIÁKOLIMPIA® VERSENYSOROZAT FÉLBESZAKADÁSÁRÓL

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) elnökségének 4/2020 (III.11.) számú határozatában foglalt felhatalmazás alapján az MDSZ vezetése a Diákolimpia® 2019/2020. tanévi versenysorozatát – tekintettel a kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló 95/2020. (IV. 9.) Korm. rendeletben foglaltakra is – 2020. március 11. napjával befejezettnek nyilvánítja.

A döntés értelmében

 • a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® keretében meghirdetett, a Magyar Diáksport Szövetség rendezésében megvalósított versenyek 2020. március 11. napjával lezárultak, ezt követően a versenyrendszer egyes szintjein (körzeti, megyei, valamint országos) verseny nem rendezhető;
 • a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® keretében kizárólag a fenti határidőig elért eredmények érvényesek a versenyrendszer érintett szintjén, azok alapján a versenyrendszer magasabb (különösen az országos) szintjén további eredmények nem kerülnek megállapításra (diákolimpiai bajnok illetve további helyezettek hirdetésére nem kerül sor);
 • a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® keretében kizárólag a fenti határidőig megrendezett országos döntőben elért eredmények tekintendők érvényesnek; a Magyar Diáksport Szövetség kizárólag ezen országos döntők eredménye alapján állít ki igazolást a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet szerint járó, a felsőoktatási felvételi eljárás során érvényesíthető többletpontok vonatkozásában;
 • további Diákolimpia® versenyek (különösen az országos döntők) nem kerülnek megrendezésre későbbi időpontban sem, azok nem kerülnek elhalasztásra a 2020/2021. tanévre;
 • a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® Versenykiírás 2020. március 11. napjával hatályát veszti, az abban szereplő határidők és időpontok nem érvényesek.

Egyúttal az MDSZ haladéktalanul kezdeményezi az érintett országos sportági szakszövetségek, sportági szövetségek irányába, hogy az általuk rendezendő Diákolimpia® versenyek tekintetében is a fentiek szerint járjanak el.

Budapest, 2020. április 14.

 

dr. Erdős Dániel

ügyvezető igazgató


KÖZLEMÉNY-A 2019/2020. tanévi Diákolimpia® versenysorozat felfüggesztéséről


KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS ÓVINTÉZKEDÉSEK A DIÁKOLIMPIA® VERSENYEKEN


Úszás Országos Döntő-információk

Kedves Kollégák!

Felkerült az MDSZ honlapjára az Úszás Országos Döntővel kapcsolatos információk.

A versenykiírás és egyéb dokumentumok az alábbi linken érhetőek el: http://www.mdsz.hu/diakolimpia/forgatokonyvek/  úszás sportág.

Eredményes versenyzést kívánunk!


Kézilabda B kategória sorsolás


III. és IV. korcsoportos labdajátékok versenykiírásai

Kedves Kollégák!

Elkészültek a III. és IV. korcsoportos labdajátékok versenykiírásai. 

A kiírások letölthetőek és megtekínthetőek a versenykiírások menüpont alatt: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2019_2020.

Eredményes versenyzést kívánunk!


Úszás Megyei Döntő versenykiírások a versenykiírások menüpont alatt!


 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület nevében

Kívánunk Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben gazdag Boldog Új Évet !

Fazekas Miklósné       Daragó Lászlóné          Benőcs Dávid     Király Kinga

           Elnök                      Alelnök                          Titkár                 Irodavezető


BAZ Megyei DSSZE Díjátadó Ünnepsége-képek

 

Az ünnepségünkön készült képek letölthetőek a MINAP honlapjáról az alábbi linken:

https://minap.hu/index.php/galeria/megyei-diaksport-egyesulet-ev-vegi-dijatado-unnepsege#lg=1&slide=0

 

A Diáksportért díjazottak fényképei külön mappában érhetőek el, itt: http://borsod-diaksport.hu/kepgaleria/


Futsal V-VI. kcs. megyei döntő-Miskolc 2019.12.13. IDŐPONT VÁLTOZÁS

FIgyelem!

A Futsal V-VI. korcsoportos megyei döntőjének az időpontja a tervezett 2019.12.11. helyett 2019.12.13.-ra módosult!

A versenykiírás letölthető: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok_2019_2020.


Torna Megyei Döntő (várható) időpontja

Kedves Kollégák!

A torna megyei döntő (várható) időpontja: 2020.január 10. péntek

A versenykiírás is hamarosan felkerül honlapunkra.


Röplabda "B" kategória nevezési határidő


Középiskolás diáksport évkönyv 2018/2019. tanév

Elkészült a Középiskolás Diáksport Évkönyv a 2018/2019-es tanév eredményeivel, eseményeivel és pontszámításával.

Az Általános iskolás is hamarasoan felkerül.

Az évkönyv ide kattintva letölthető: 

Középiskolás diáksport évkönyv 2018/2019. tanév
application/pdf

VERSENYKIÍRÁS tehetségkutató testnevelési felmérés-Diósgyőri Gimnázium


Középiskolás pontszámítás 2018/2019. tanév-NEM VÉGLEGES


Grundbirkózás-nevezési határidő


Általános Iskolás pontszámítás 2018/2019. tanév -NEM VÉGLEGES


BAZ Megye Jó tanulója, jó sportolója FELHÍVÁS 2018/2019. tanév


BAZ Megye Diáksportjáért emlékplakett-FELHÍVÁS 2018/2019. tanév


Európai Diáksport Napja 2019.szeptember 27.


Atlétika ÜCSB nevezési határidő


Kézilabda V-VI. korcsoportos "A" kategóriás sorsolás


Játékos Sportverseny körzeti és megyei feladatanyaga 2019/2020.

ide kattintva letölthető:

JSV feladatok 2019-2020
application/pdf

Miskolc város és megyei középiskolás TANÉVNYITÓ értekezlet


Középiskolás éves megyei versenykiírás


Általános iskolás megyei versenykiírás és versenynaptár 2019/2020. tanév


Európai Diáksport Napja-Magyarország 2019

Miért jó, ha a ti iskolátok is csatlakozik az egy hónap múlva esedékes Európai Diáksport Napjához? Mutatjuk!

Felhívja a figyelmet az iskolai testnevelés és sport jelentőségére.
Alkalmat ad az élményközpontú, örömteli mozgásra a fiatalok számára.
Népszerűsíti az élethosszig tartó tanuláshoz nélkülözhetetlen egészséget és jól-létet.
Előmozdítja a tanulók társadalmi integrációját és segíti a szociális készségek fejlődését.
Összeköt más európai országokkal.

Jelentkezzetek most! essd.eu/hu/regisztracio/
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISF Combat Games- Iskolai Küzdősportok Világbajnokságán jártunk

2019 június 16-21 között Budapesten rendezik meg az ISF Combat Gamest azaz az Iskolai Küzdősport Világbajnokságát 18 nemzet részvételével.

Egyszerre 4 sportágban (Judo,birkózás, karete és taekwondo) 2 helyszínen folynak a küzdelmek és mi is betekintést nyerhettünk a kulisszák mögé. 

Köszönjük a lehetőség a Magyar Diáksport Szövetségnek, hogy egy ilyen feledhetetlen élményben részesülhettünk és köszönjük a diáksportos kollégáinknak (Klári, Erzsa, Zsóka, Attila, Józsi) ,hogy együtt, közösen vehettünk részt rajta! 

Jó pihenést és élményekkel teli nyarat kívánunk kollégáinknak, testnevelőinknek és diákjainknak!

 

Ildikó, Dávid, Kinga


A Diáksportért végzett kiemelkedő munkájáért elismerést vehetett át Friedrich Zsolt.

A Magyar Diáksport Szövetség 2019.május 30.-án Budapesten tartotta küldöttgyűlését, amelyen a hagyományoknak megfelelően elismerte azon diáksport vezetők, diáksportot segítők munkáját, akik az elmúlt évek során segítették a szövetség szerteágazó tevékenységét, hozzájárultak a diákolimpiai rendezvények zökkenőmentes lebonyolításához, sikereket értek el tanítványaikkal.

A díjazottak között ott volt Friedrich Zsolt a Mezőcsáti Egressy Béni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola testnevelő tanára a Mezőcsát Körzeti Diáksport Bizottság elnöke. Lelkiismeretes munkájának köszönhetően, az egyik legszegényebb körzetben is magas színvonalú, magas létszámú körzeti és megyei versenyeket rendez immáron hosszú évtizedek óta. Testnevelőként a maximumot hozza ki a diákjaiból, elsősorban kedvenc sportágában a kosárlabdában. Tanítványai szép eredményeket   érnek el körzeti, megyei és országos szinten is. Kollégái és diákjai nagyon szeretik és tisztelik. Kiemelkedő személyiség, aki a szívügyének tekinti a körzet testnevelőinek összefogását, munkájának segítését. A diáksport mindig meghatározó volt a munkájában és tevékenységében. 

Szívből Gratulálunk ehez a megtisztelő elismeréshez!

 


Kerezsi Endre-díjat vehetett át Fazekas Miklósné

 Kerezsi Endre-díjat vehetett vehetett át a testnevelés és a sport iskolai népszerűsítésében, és a diáksport szervezésben végzett lelkiismeretes munkájáért Fazekas Miklósné Egyesületünk Elnöke .

A díjat Prof. Dr. Kásler Miklós Miniszter és Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár adták át 2019.május 13.-án Budapesten.

Szívből Gratulálunk Ildikó! 


MCC FIT TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM


KÉZILABDA „B” KATEGÓRIÁS DIÁKOLIMPIA® ORSZÁGOS DÖNTŐ – MISKOLC

A 2018/2019. tanévi Kézilabda „B” kategóriás Diákolimpia® Országos Döntőjét április 25-28. között Miskolcon rendezték meg. A négynapos versenyen az V-VI. korcsoport képviselői küzdöttek meg egymással legjobb tudásuk szerint, hogy a torna végén a legjobbak megszerezzék a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet.

A torna a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) megbízásából, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, valamint a Miskolc Városi Diáksport Szövetség közös szervezésében jött létre. A 2018/2019. tanévben összesen 145 iskolai csapat nevezett a versenysorozatra, s végül közülük került ki az országos döntő 16 legjobb fiú, és 15 legjobb leány csapata. A 14 fős csapatok az V-VI. korcsoportban (1999–2003 között születettek) mérkőztek meg a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért. A verseny egyszerre négy helyszínen, a Miskolci Egyetem Körcsarnokában, a Herman Ottó Gimnázium, a Zrínyi Ilona Gimnázium, valamint a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tornacsarnokában zajlott.

A csütörtöki megnyitó ünnepségen részt vett, illetve köszöntőt mondott Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, Thaisz Miklós, a Magyar Diáksport Szövetség elnökségi tagja, valamint Rakaczki Zoltán, Miskolc MJV sportért felelős polgármesteri biztosa is.

A hétvégi rendezvénynek otthont adó Miskolc a „legek” városának is tekinthető, legrégebben lakott településként, Közép-Európa legtöbb szereplős panoptikumával és legnagyobb ikonosztázával, valamint egyedülálló természetes barlangfürdőjével. A történelmi érdekességek mellett, a város a sportot és az egészséges életmódot tekinti elsődleges fejlesztési területének. Nem meglepő tehát, hogy a városvezetés elengedhetetlennek tartja a diák- és utánpótlássport támogatását, továbbá az újabb sportgenerációk kinevelését.

A hétvégi V-VI. korcsoportos Kézilabda „B” kategóriás Diákolimpia® Országos Döntőjének legizgalmasabb pillanatairól készült képek megtekinthetők a Diákolimpia® közösségi médiaoldalán, a mérkőzések eredményei pedig a www.doeredmenyek.hu/kezilabda oldalon.

A fantasztikus hangulatú versenyen az alábbi iskolák szerezték meg a korcsoportok érmeit:

Kézilabda V-VI. korcsoport „B” kategória Országos Döntő dobogós csapatai
  Lányok Fiúk
I. Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola Váci Madách Imre Gimnázium
II. Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium
III.

Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium

Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Luther Utcai Telephelye

IV.        Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium       VI.  Miskolci Herman Ottó Gimnázium

Különdíjak – lányok:

A legtechnikásabb játékos: Zsók Csenge, Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola

A legjobb kapus: Filep Fatime Kincső, Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium

Gólkirálynő: Fekete Flóra (39), Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium

 Az 1-4. helyezett csapat legjobb játékosai:

 

Tresch Alexandra, Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola

 

Némethi Vanda, Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium

 

Murcsik Nóra, Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium

 

Jobbágy Vivien, Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium

Különdíjak – fiúk:

A legtechnikásabb játékos: Molnár Botond, Váci Madách Imre Gimnázium

A legjobb kapus: Reisinger Viktor, Lovassy László Gimnázium, Veszprém

Gólkirály: Rem Soma (39), Miskolci Hermann Ottó Gimnázium

Az 1-4. helyezett csapatok legjobb játékosai:

Pusztai Armand, Váci Madách Imre Gimnázium

Kvarcz Balázs, Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium

 

Korcsmáros Csaba, Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Luther Utcai Telephelye, Békéscsaba

Kozits Patrik, Lovassy László Gimnázium, Veszprém


Húsvéti Jókívánság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabaidő Egyesület nevében Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó pihenést kívánunk! 


Atlétika V, VI. korcsoport egyéni bajnokság-versenykiírása 2019.

A versenykiírások menüpont alatt megtalálható: http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/versenykiirasok

Jó versenyzést kívánunk!


Mezei futás megyei döntő 2019.03.21. jegyzőkönyvek

Kedves Kollégák!

Elkészültek a Mezei futás megyei döntőjének  a jegyzőkönyvei, amelyek elérhetőek a http://borsod-diaksport.hu/diakolimpia/eredmenyek menüpont alatt.


Mezei futás Megyei Döntő FELHÍVÁS-középiskolák részére


FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA

KÖZLEMÉNY

A 2018/2019. tanévi Fekvenyomás Diákolimpia® nevezési határidejének módosításáról.

A Magyar Erőemelő Szövetség kérésére a Fekvenyomás Diákolimpia® nevezési határideje 2019. február 26-ra módosult. 

 

A 2019. február 21-26. között nevezett versenyzők a 2019. március 02-án Kazincbarcikán megrendezésre kerülő Országos elődöntőbe kerülnek besorolásra.

Helyszín: Deák Ferenc Szakképző Iskola és Művészeti Szakgimnázium

Cím: 3700 Kazincbarcika, Herbolyai út 9.

 

Budapest, 2019. február 21.

                                                                                            MDSZ Országos Központ


MDSZ új módszertani képzés: „A pozitív motivációs környezet kialakítása és a mozgástanítás korszerű


Márciusi Ifjak a XXII. Népek Tavasza Teljesítménytúra 2019. március 15.


Röplabda V. korcsoportos sorsolás


Testnevelői-edzői továbbképzés kézilabda-Mezőkövesd


Röplabda V. korcsoport nevezési határidő


M2 Petőfi tv- Én vagyok itt című műsorának az összefoglalója a Floorball Diákolimpia Országos Döntőj


KAZINCBARCIKÁN MÉRKŐZTEK MEG EGYMÁSSAL AZ ORSZÁG LEGJOBB ISKOLAI FLOORBALL CSAPATAI


Froorball Diákolimpia Országos Döntő beharangozó-Kazincbarcika 2019.január 19-20.


Úszás "B" kategória Diákolimpia Megyei Döntő 2019.02.01. Miskolc

A versenykiírások megtalálhatóak a Diákolimpia/versenykiírások menüpont alatt.


Úszás Diákolimpia Megyei Döntő, időpont változás.


Karácsonyi Üdvözlet

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület nevében, meghitt Karácsonyi Ünnepeket és Sporteredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk! 

 

Fazekas Miklósné, Daragó Lászlóné, Benőcs Dávid, Király Kinga


Gyászhír


Floorball Diákolimpia Országos Elődöntő MENETREND-Kazincbarcika


Könyvajánló


Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport Megyei Döntő 2018/2019. tanév versenykiírás

Ide kattintva letölthető: 

Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport Megyei Döntő versenykiírása 2018/2019. tanév Tiszaújváros, 2018. december 5.
application/pdf

Torna Diákolimpia Megyei Döntő 2018/19. Tanév


Elkészült a 2017/2018. tanévi Középiskolás diáksport évkönyv

ide kattintva letölthető:

Középiskolás diáksport évkönyv 2017/2018. tanév
application/pdf

2017/2018. tanévi Általános Iskolás diáksport évkönyv

ide kattintva letölthető:

Általános Iskolás diáksport évkönyv 2017/2018. tanév
application/pdf

Tehetségkutató testnevelési felmérés a Diósgyőri Gimnáziumba


Általános Iskolás 2017/2018. tanévi pontversenyének végleges számítása

Kedves Kollégák!

Elkészült az Általános Iskolás 2017/2018. tanévi pontversenyének végleges számítása.

A pontszámítás ide kattintva letölthető:

Általános Iskolás pontszámítás 2017/2018. tanév
application/vnd.ms-excel

Középiskolás 2017/2018. tanévi pontversenyének végleges számítása

Kedves Kollégák!

Elkészült a Középiskolás 2017/2018. tanévi pontversenyének végleges számítása.

A pontszámítás ide kattintva letölthető:

Középiskolás pontszámítás 2017/2018. tanév
application/vnd.ms-excel

Floorball Megyei Döntő Általános és középiskolás MÓDOSÍTOTT MENETREND 2018.november 14-15.

A fülek segítségével lehet léptetni a korosztályok és a napi lebontások között.

 

a MENETREND ide kattintva letölthető:

Floorball Megyei Döntő Általános és középiskolás MÓD MENETREND 2018.november
application/vnd.ms-excel

Röplabda "B" kategória Megyei Bajnokság SORSOLÁSA


ESSD-Európai Diáksport Nap- FELHÍVÁS beszámoló feltöltésére, HATÁRIDŐ 2018. november 09.


Megemlékezés Vitányi Mihályról

A temetés időpontja 2018.november 09. /péntek/ 14.00 óra Olaszliszka


Floorball Megyei Döntő Általános Iskolás IDŐPONTVÁLTOZÁS!


Atlétika ÜCSB Országos Döntő- Megyénk eredményei


JÁTÉKOS SPORTVERSENY FELADATAI B.-A.-Z. MEGYEI DÖNTŐRE 2018/2019 TANÉV


XXIII. WKF Karate Diákolimpia nevezés


BAZ Megye Jó Tanulója, Jó Sportolója felhívás 2017/2018. tanév,


„Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Diáksportjáért” Emlékplakettre javaslat


Röplabda Diákolimpia V-VI. korcsoport Fiú Megyei versenykiírás 2018/2019. tanév

ide kattintva letölthető:

Röplabda Diákolimpia V-VI. korcsoport Fiú Megyei versenykiírás 2018/2019. tanév
application/msword

Röplabda Diákolimpia V-VI. korcsoport Leány Megyei versenykiírás 2018/2019. tanév

ide kattintva letölthető:

Röplabda Diákolimpia V-VI. korcsoport Leány Megyei versenykiírás 2018/2019. tanév
application/msword

Leány Kézilabda sorsolás


Duatlon Megyei Döntő 2018/2019. tanév


Tanulók átvétele a nevezési rendszerbe- összefoglaló segédlet

ide kattintva letölthető:

Tanulók átvétele a nevezési rendszerbe
application/pdf

Kosárlabda V-VI. korcsoportos Megyei Bajnokság 2018/19

ide kattintva letölthető:

Kosárlabda V-VI. korcsoportos Megyei Bajnokság 2018/19
application/msword

Röplabda V-VI. korcsoportos Megyei Bajnokság csoportbeosztása

ide kattintva letölthető:

Röplabda V-VI. korcsoportos Megyei Bajnokság csoportbeosztása
application/msword

Kézilabda V-VI. korcsoportos verseny nevezési határidő MÓDOSULÁS!

Kedves Kollégák!

A Kézilabda V-VI. korcsportos versenyének a nevezési határideje 2018.09.18 KEDD. 

Kérjük ezt a határidőt figyelembe venni!


Röplabda sportágra nevezett iskolák Figyelem!

Az V-VI. korcsoportos "A" kategória Röplabda Diákolimpia versenyére nevezett intézmények testnevelőit/felkészítőit arra kérjük, hogy 2018. szeptember 20.-ig 12.00 elektronikus levélben küldjék el a hazai mérkőzéseik időpontjait a szakágvezetők (Leskó-Sallai Beáta: sallaibeus@gmail.com, Kerekes Attila: attila.kerekes63@gmail.com) részére!
 
Köszönettel, Leskó-Sallai Beáta és Kerekes Attila

A 20 éves a Miskolc Városi Sportiskola Jubileumi rendezvénnyel készül!


Diákolimpia tanévnyitó értekezlet


2018/2019. tanévi Megyei versenykiírások és információk


„Diáksportért” Országos KitüntetésÍrjon nekünk

Elérhetőségeink